Welkom
Over de Speeltuin

Speeltuin het Paradijsje is al meer dan 30 jaar een goed bewaard geheim middenin het centrum van Haarlem. Een speeltuin met een uniek karakter, laagdrempelig en gezellig. Voor jonge kinderen een veilige plek om te spelen, ontdekken en leren fietsen.

Sinds de jaren '80 was Edward Bierling als beheerder de drijvende kracht achter het Paradijsje. Hij kende alle kinderen bij naam en zelfs wanneer zij ondertussen volwassen waren geworden en met hun eigen kinderen kwamen spelen. Edward is in de 2e helft van 2016 overleden en ter nagedachtenis vind je in de speeltuin een gedenkteken voor hem.

Met de start van 2017 neemt de vriendelijke en zeer betrokken Astrid Orvan het stokje over als beheerder van het Paradijsje. Astrid is jaren vrijwilliger geweest en kent het Paradijsje en de meeste van jullie al heel goed. Naast Astrid hebben we een team van geweldige vrijwilligers die ervoor zorgen dat we onze openingstijden in 2017 gelijk kunnen houden.

In 2012 is de Vereniging Vrienden van het Paradijsje opgericht met als doel ervoor zorgen dat de speeltuin zoveel mogelijk open kan blijven. Al enkele jaren zorgt de vereniging ervoor dat met uw bijdrage het salaris van de beheerder betaald wordt, er leuke activiteiten worden georganiseerd en er van tijd tot tijd een nieuw speeltoestel bijkomt.

Om ervoor te zorgen dat dit ook de komende jaren lukt is het van groot belang dat er voldoende leden zijn. Word daarom vandaag nog lid en help mee om deze bijzondere speeltuin ook komend jaar weer open te houden!

Adres:
Speeltuin het Paradijsje
Witte Herenstraat 36, 2011 NW Haarlem, Tel: 023 - 551 26 36
Nieuwsbrief Registratie
Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.