Welkom
Nieuwsbrief Augustus
31.08.2017

Lieve lezer, 

Er is nieuws uit het Paradijsje.

Het Paradijsje viert feest!

Kom zaterdag 9 september 2017 met ons feest vieren in het Paradijs! Komen jullie allemaal oud Hollandse spelletjes spelen, popcorn eten en suikerspinnen snoepen?

Het feestje start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Bij aanvang kan je een spelstrippenkaart kopen. Met de opbrengst van de verkoop dekken wij de kosten en sparen wij een klein beetje geld om te investeren in de speeltuin.

En wij nodigen jullie van harte uit om samen na te denken over de toekomst van het
Paradijsje. Wij zetten ons al jaren in voor meer natuurlijk spelen voor de jonge mugjes van Haarlem. En tijdens het feest gaan wij graag met kinderen en ouders in gesprek over de toekomst van het Paradijsje. Moet er een extra klimheuvel komen, een boomhut of een uitgebreide modderkeuken? Wij horen het graag van jullie. Na jullie informatie gaan wij verder in gesprek met de gemeente zodat we dit kunnen organiseren.

Wij hebben er zin in! Komen jullie ook?

Vrienden van het Paradijsje

Kom je regelmatig op het bezoek in het Paradijsje en steun je de toekomst van het Paradijsje? Of vind jij gewoon dat het Paradijsje een Paradijs moet blijven? Beheerster Astrid werkt samen met het bestuur en een groep vrijwilligers hard aan een veilige speelplaats voor de jonge mugjes van Haarlem. En alle steun is welkom. Een jaarlidmaatschap is 120 EUR per jaar. En het leuke is: je kan dan een keer per jaar gratis de binnenspeelruimte en het speelpleintje huren voor je eigen kinderfeest in het Paradijs van Haarlem.

Laat je gegevens achter in de Speeltuin of stuur een e-mail naar bestuur@speeltuinhetparadijsje.nl

Groene vingers gezocht!

Zijn je vingers nog niet groen genoeg? Steek je graag je handen uit de mouwen voor een nog groener en paradijselijk Paradijsje in het centrum van Haarlem? Kom samen met ons klussen op de klusdagen? Onkruid wieden, wilgen vlechten, wilgen tunnels bouwen, bloembollen planten, zaadjes zaaien, insectenhotels bouwen, boren / hameren / zagen. Iedereen is welkom. 

Laat je gegevens achter in de Speeltuin of stuur een e-mail naar bestuur@speeltuinhetparadijsje.nl

Wist je dat….

De naam Paradijsje verzonnen is door Godfried Bomans? De schrijver van Erik en het Kleine Insectenboek? Wist je dat Godfried Bomans mooie tuinfeesten organiseerde in het Paradijsje. En wist je Anton Heyboer zijn mooiste jaren als kunstenaar heeft gehad als resident kunstenaar in het gildehuis? De perenbomen bij de zandbank en het gildehuis zijn vaak terug te zien in zijn kunstwerken.

Klik op deze link naar een Paradijsjelijk schilderij: https://anton-heyboer.nl/art/95-05/1995- paradis.html

Sponsors gezocht!

Wil jij of jouw organisatie graag het Paradijsje steunen? Vindt jouw organisatie het ook zo belangrijk dat jonge kinderen in een veilige omgeving in het centrum van Haarlem de natuur moeten kunnen ontdekken? Wil jij een nieuw speeltoestellen adopteren, of verdient het Paradijs een forse steun in de rug? Neem contact met ons op, wij staan voor alle soorten initiatieven open en denken graag met je mee hoe wij jouw waardevolle steun optimaal kunnen inzetten.

Laat je gegevens achter in de Speeltuin of stuur een e-mail naar bestuur@speeltuinhetparadijsje.nl


Lieve groet,

Het Paradijsje Team

Nieuwsbrief Registratie
Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.