De Vereniging

De Vereniging Vrienden van het Paradijsje is opgericht in maart 2012 en heeft als belangrijkste taak het werven van leden, Vrienden van het Paradijsje, die een financiële bijdrage leveren waarmee we ervoor zorgen dat de speeltuin zoveel mogelijk open kan blijven. Al enkele jaren zorgt de vereniging ervoor dat met uw bijdrage het salaris van de beheerder betaald wordt, er leuke activiteiten worden georganiseerd en er van tijd tot tijd een nieuw speeltoestel bijkomt.

Zonder de beheerder zou de speeltuin gesloten zijn.

Het bestuur bestaat uit de volgende leden.
Voorzitter: Mariëlle Mooijekind
Penningmeester: Robert van den Heuvel
Noemi Zaalberg, Tjeerd Tim

Wij zijn altijd op zoek naar meer betrokken ouders die zich willen inzetten voor de speeltuin. Wil je met ons meedenken dan horen we graag van je! Ook voor overige vragen, opmerkingen of suggesties kun je ons bereiken op: bestuur@speeltuinhetparadijsje.nl

Het Bestuur van de Vereniging komt in het algemeneen 1 keer per maand samen. Houdt er daarom rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je antwoord op je email krijgt.

In- en uitschrijven als lid van de speeltuin kan hier:

- Lidmaatschap €120,- / jaar
- Afmelden €120,- / jaar

- Lidmaatschap €30,- / kwartaal
- Afmelden €30,- / kwartaal

Adres:
Speeltuin het Paradijsje
Witte Herenstraat 36, 2011 NW Haarlem, Tel: 023 - 551 26 36
Nieuwsbrief Registratie
Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.